Happy sunshine summer

Met nieuwe mallen en plaatje maand juli van Marianne Design deze kaart gemaakt. Een blauwe kaart van 15 x 15 cm gesneden en van designpapier een stuk van 14,5 x 14,5 cm en op blauwe kaart geplakt. Daarna nog een reep designpapier gescheurd en links op kaart bevestigd. Doily uitgestanst met daarachter plaatje van tropische vogel. Deze rechts op de kaart. Daarna bladeren uit 2 kleuren groene cardstock, beínkt met memento, zonnebril uit zwart cardstock en de glazen uit sheet die ik beïnkt heb met zwarte stempelinkt en een beetje uitgeveegd. Hybiscus uit designpapier en andere bloemetjes uit wit en geel cardstock, met oranje marker hart hiervan nog aangezet. Alles bevestigd op de kaart.  Als laatste nog een tekststempel op blauw cardstock gestempeld, uitgeknipt en met een touwtje linksbovenop kaart geplakt. 

Materialen: Creatables Lr0106(een oudje!!), Lr0388, Lr0461, Lr0477 en Lr0478. Tekststempel Kj1714. Paperbloks Pk9134 en Pk9147 en plaatje Vk9561.

Ben lekker bezig de laatste dagen doordat het weer wat minder is maar komende week zal ik niet zo productief zijn omdat het warm wordt en ik dan op mijn hobbykamer alles graag donker houd. 

Groetjes, Betha

Advertenties
Dit bericht werd geplaatst in Bloemenkaarten. Bookmark de permalink .

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.